Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van Vouwkarton? Dat kan! Hier delen wij altijd het laatste nieuws rondom dit plan.

11 april 2024

Van de Velde Packaging Sluit Zich aan bij het Vouwkarton Platform: Een Belangrijke Stap Voorwaarts in Belgiƫ

Het Vouwkarton Platform is verheugd te kunnen aankondigen dat het Belgische verpakkingsbedrijf Van de Velde Packaging officieel lid is geworden van ons netwerk.
8 maart 2024

PPWR: Een stap vooruit voor vouwkarton

Op maandagavond hebben de Raad en het Europees Parlement tijdens de laatste politieke Triloogvergadering een compromisakkoord bereikt over de Verordening betreffende verpakkingen en verpakkingsafval.
6 maart 2024

Vouwkarton Platform Schittert op EMPACK Gorinchem

Het Vouwkarton Platform is trots te kunnen melden dat we een prominente rol zullen spelen op EMPACK Gorinchem, de toonaangevende vakbeurs voor de verpakkingsindustrie. Deze beurs vormt het perfecte podium om de innovaties en mogelijkheden die vouwkarton te bieden heeft, te etaleren
29 januari 2024

Nieuwe EU-Richtlijn tegen misleidende milieuclaims: Een doorbraak voor de vouwkarton sector

De recente goedkeuring van een nieuwe EU-richtlijn die gericht is op het verbeteren van productetikettering en het tegengaan van misleidende milieuclaims, markeert een belangrijke mijlpaal in de strijd tegen greenwashing.
24 januari 2024

De European Carton Award 2024 is nu open voor inzendingen!

Ben jij een pionier in de verpakkingsindustrie die innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is dit jouw kans om te schitteren!
30 november 2023

Geslaagde najaarsledenvergadering bij de Brouwerij de Koningshoeven La Trappe Trappist

Op woensdag 29 november kwamen de leden van het Vouwkarton Platform samen voor een gezellige en informatieve najaarsledenvergadering.