Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van Vouwkarton? Dat kan! Hier delen wij altijd het laatste nieuws rondom dit plan.

2 augustus 2021

Pro Carton onderzoek: consument wil betalen voor duurzame verpakking

Het tweede European Consumer Packaging Perceptions onderzoek toont het groeiende het belang van duurzaam verpakken bij de aankoopbeslissingen van consumenten.
2 augustus 2021

Toerisme in de DDR

Het toerisme in de DDR diende de recreatie van de burgers van de DDR en was tevens bedoeld om de socialistische houding van de DDR-burgers door middel van overheidssteun te versterken.
30 juli 2021

Earth Overshoot Day vraagt om groene keuzes

Gisteren was het Earth Overshoot Day. Zuiniger omgang met grondstoffen is vereist. 89% van het Nederlandse papier wordt ingezameld en hergebruikt.
30 juli 2021

Kiwi karton van Zespri

Zespri is ’s werelds grootste kiwiproducent. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. De kiwi’s werden voorheen verpakt in een kartonnen bakje met folie.
26 juli 2021

Geschenk- of promotieverpakkingen? Vouwkarton!

Wie een cadeau-artikel aanbiedt, wil dat het product feestelijk is verpakt. Wie een product promoot wil zoveel en snel mogelijk aandacht van de potentiële klant.
26 juli 2021

Empack

De Empack is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van verpakkingstechnologie en vormt het unieke businessplatform voor producten, diensten en oplossingen uit de verpakkingswereld.