30 november 2023

Geslaagde najaarsledenvergadering bij de Brouwerij de Koningshoeven La Trappe Trappist

Op woensdag 29 november kwamen de leden van het Vouwkarton Platform samen voor een gezellige en informatieve najaarsledenvergadering. Gastheer was dit keer de sfeervolle Brouwerij De Koningshoeven La Trappe Trappist, een locatie die perfect paste bij de warme en uitnodigende sfeer van het evenement.

Het programma begon met een grondige bespreking van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de PPWR en de SUP regeling in Nederland. Leden werden bijgepraat over de actuele stand van zaken en kregen de kans om vragen te stellen en hun inzichten te delen. Het was een waardevolle sessie die de betrokkenheid van de leden benadrukte.

Een hoogtepunt van de dag was de speciale traktatie voor de aanwezigen: een boeiende presentatie door Neil Osment van NOA/PRISM. Osment nam de leden mee in het European Carton Prospects Report 2023, met een bijzondere focus op de groene transitie binnen de Vouwkarton industrie. Deze exclusieve sessie bood inzichten die essentieel zijn voor de toekomst van de sector.

Na het informatieve programma opende Brouwerij De Koningsoever La Trappe Trappist haar deuren voor een unieke rondleiding. De vrolijke en gepassioneerde gids, Toon, leidde de leden door de brouwerij, waarbij hij de geschiedenis en het ambacht van het brouwproces tot leven bracht. De rondleiding werd afgesloten met een smaakvolle proeverij, waar de leden de kans kregen om te genieten van de heerlijke bieren van La Trappe.

Al met al was de najaarsledenvergadering een groot succes, waar kennisdeling, netwerken en gezelligheid hand in hand gingen. Het Vouwkarton Platform kijkt uit naar de verdere samenwerking en ontwikkelingen binnen de industrie, met de inspiratie van deze bijzondere bijeenkomst nog vers in het geheugen. Op naar een duurzame toekomst voor de Vouwkarton industrie!