5 september 2024

Vouwkarton Platform presenteert productinnovaties op Empack Belgium

Het Vouwkarton Platform kondigt met trots zijn deelname aan als exposant op de EMPACK beurs in Gent, België! Dit prestigieuze evenement, dat plaatsvindt op 17 en 18 september 2024, biedt ons een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de (vouw)kartonindustrie te presenteren. Als koploper in duurzame verpakkingsoplossingen tonen wij hoe vouwkarton bijdraagt aan efficiënte en milieuvriendelijke verpakkingsmogelijkheden, afgestemd op de groeiende vraag naar duurzame materialen. 

Hoogtepunt: Inspirerende presentatie door Bart Lauwaert
Een van de hoogtepunten van onze aanwezigheid op de beurs is de presentatie van Bart Lauwaert, bestuurslid van het Vouwkarton Platform en ambassadeur van Grafische Groep Matthys. Op 17 en 18 september deelt Bart zijn inzichten en expertise over de ontwikkeling van duurzame verpakkingen met behulp van vouwkarton. Als specialist in innovatieve technieken zoals foliedruk en koudfolie, zal hij ingaan op de nieuwste trends en technologieën die bijdragen aan een meer circulaire economie. Zijn presentatie belooft een bron van inspiratie te worden voor iedereen die betrokken is bij de verpakkingsindustrie. 

Waarom u dit niet mag missen
Empack is dé vakbeurs voor professionals in de verpakkingssector en biedt een breed scala aan innovaties en duurzame oplossingen. De presentatie van Bart Lauwaert en de stand van het Vouwkarton Platform zullen inzicht bieden in hoe vouwkarton een sleutelrol speelt in het creëren van toekomstbestendige verpakkingsoplossingen die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn.

Bezoek onze stand, ontdek de nieuwste innovaties en laat u inspireren door de toekomst van vouwkartonverpakkingen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Empack Belgium!

Praktische informatie:

  • Datum: 17 & 18 september 2024
  • Locatie: EMPACK Gent, EMPACK Theater
  • Presentatie Bart Lauwaert: 17 september om 14:30 uur en 18 september om 14:00 uur

Voor meer informatie, bezoek de officiële website van de EMPACK beurs of neem contact op met het Vouwkarton Platform.